•   Unik indisk & industriell inredning på nätet och i Sundbyberg
  •   Betala tryggt med kort eller faktura
  •   Frakt från 59 kr

Vecka 34

Pga inköp och mässa har vi lite extra knasiga öppettider för vår butik/showroom i Sundbyberg denna vecka; onsdag-torsdag kör vi kl 14-18 och lördag kl 11-16. Söndagsstängt augusti ut. Välkomna!

En sommarhälsning!

Semesterstängt i Sundbyberg

Vår butik/showroom i Sundbyberg har semesterstängt perioden 14/7-15/8. Webbutiken är förstås öppen, men observera att under vecka 29-31 kommer vi inte skicka varor på daglig basis, särskilt större föremål kan dröja något. Tack för er förståelse. Ha en fin sommar!

Passa på!

Du som sneglat på den här fina bänken/soffbordet men inte slagit till ännu... Nu finns det bara en kvar och den säljs för endast 1499 kr pga en spricka i träet (en detalj som medför karakätär om du frågar mig!). Skynda fynda!

Problem med kontaktformuläret

I skrivande stund har vi tyvärr problem med kontaktformuläret på hemsidan samt notifieringsmailen som skickas när webbordrarna är packade och lämnar vårt lager. Vi arbetar för fullt på problemet. Tills vidare går det bra att mejla oss direkt på [email protected] Observera att detta inte påverkar sms-aviseringarna som skickas med DHL som avsändare.

Öppettider

Fram till 14/7 är detta butikens öppettider i Sundbyberg!

Indien i våra hjärtan

Vi på Telling Stories åker till Indien ett par gånger om året och handplockar varor som vi hämtar hem till Sverige. Även många av våra mängdproducerade varor inte minst i kategorin "industriell inredning" tillverkas här.Under åren har vi kommit utveckla en kärlek till detta fantastiska land och har skaffat oss fina vänner som ser oss som sin svenska familj. Vi tar nästan alltid med oss våra barn på resorna (4 och 7 år) och vi är öv…

We love STHLM

Produkter

Handla så här

Information