•   Unik indisk & industriell inredning på nätet
  •   Betala tryggt med kort, faktura eller Swish
  •   Frakt från 59 kr
Visa alla blogginlägg

Visar inlägg från Augusti 2018

Telling Stories flyttar!

En del av er har kanske hört ryktet, men nu kan vi bekräfta att Telling Stories kommer att flytta till idylliska Mellösa i Sörmland under hösten.

Det är inte utan vemod vi lämnar Sundbyberg, men vi är också oerhört entusiastiska över att ha fått möjligheten att förvärva ett fantastiskt gammalt hus där vi kommer bosätta oss, och där vi kan driva företaget från en stor separat byggnad på tomten. Här finns utrymme och möjligheter att fortsätta utveckla Telling Stories, och här tror vi att vi kan få den livskvalitet vi längtat efter.

Detta innebär att vårt showroom i Sundbyberg inte kommer att öppna igen efter sommaren. 

Däremot kan man ända fram till oktober givetvis besöka oss i Sumpan och hämta ut ordrar fraktfritt efter överenskommelse (i första hand kontorstid vardagar). Liknande möjlighet kommer även finnas i Mellösa från mitten av november.

Med anledning av flytten kommer vi om ett par veckor ha en liten ”outlet” i vårt showroom. Där kommer du kunna köpa visniningsex, butiksmaterial och utvalda lagervaror till mycket, mycket förmånliga priser. Inbjudan kommer!

I september firar Telling Stories fyra år. Det har varit roliga och utmanande år och vi ångrar ingenting. Med den explosiva utveckling vår webbutik haft senaste året känns det naturligt för oss att sätta punkt i charmiga Sumpan, och börja skriva på ett nytt kapitel i Mellösa. 

Tack alla ni som någon gång besökt oss på Fredsgatan i Sundbyberg! Utan er inget Telling Stories.

En påminnelse...

Vi påminner om att vårt showroom i Sundbyberg kommer att ha stängt augusti ut.

Men från måndag 13/8 går det bra att efter överenskommelse och under kontorstid vardagar att hämta ut sin order fraktfritt hos hos i Sumpan!

Telling stories: Krishna

Klicka här och läs om Krishna som är ömhetens, medlidandets och kärlekens gud och därför en av de mest uppskattade hinduiska gudarna.…

Produkter

Handla så här​

Information