•   Unik indisk & industriell inredning på nätet
  •   Betala tryggt med kort, faktura eller Swish
  •   Frakt från 59 kr

2018 - ett fantastiskt år!

För exakt ett år sedan var vi i Indien. Vi hade rest från Karnataka, genom mäktiga The Nilgiris Mountains i Tamil Nadu och 2000 meters höjd och kommit till tedistriktet Munnar i Kerala (se bild) och hade om vi ska vara riktigt ärliga, trots bedårande vyer, lite svårt att hela tiden vara hundra procent mentalt närvarande, att leva i nuet, och ta in varje möte och intryck. När vi lämnade Sverige på julaftonskvällen hade vår då nybyggda webbshop varit igång ett halvår. Ett halvår som räckte för att vi skulle känna att vi faktiskt vågade ta klivet från fysisk butik till webbutik. Ett beslut som också skulle öppna andra dörrar. För utan en butik med öppettider att ta hänsyn till behövde vi ju inte heller nödvändigtvis bo i Stockholm och Sundbyberg. Drömmen om att bo mer naturnära, ett liv med ökad livskvalitet, inte minst för barnen, skulle kanske kunna bli verklighet under 2018? Det var alltså många tankar som snurrade i våra huvuden Nyårsafton 2018 där vi sitter till synes avslappnade (?) med ett vattenfall och en vidsträckt grönskande dalgång i bakgrunden.

Någon skulle säkert påstå att det ligger i vår natur. Men 2018 var mer än någonsin tidigare året då vi hela tiden var på väg någonstans. Min klocka stod aldrig still. Men av olika anledningar fick vi ofta dölja våra kort. Sedan det där fotot togs med min mobiltelefon av vår inhyrda chaufför Faisal stängde vi alltså vår fysiska butik efter drygt fyra år, men behöll lokalen tills vidare som showroom med taskiga öppettider, vi satte igång en systematisk husjakt som tog oss från Roslagen, via Bälgviken ner till Oxelösund innan vi av en ren tillfällighet hittade drömhuset i Mellösa, vi åkte på en ny inköpsresa till Indien, vi tänkte igenom framtiden och meningen med livet ett par vändor till och lyssnade på magkänslan innan vi tillslut la ut vårt hus i Sundbyberg till försäljning liksom kontrakten på vår butik/showroom och vår lagerlokal. Efter en rekordvarm sommar där vi var överallt, och ingenstans, hade sen plötsligt fyra femtedelar av 2018 passerat. Det var dags att flytta. En process som var väl så komplicerad. Och klockan vägrade alltjämt stå still. Inflyttning, uppstart, inskolning, nya rutiner, ny logistikpartner, julhandel och julfirande. Även om det från första dagen känts helt rätt, och välkomnandet i Mellösa varit överväldigande, är det först nu de senaste dagarna som lugnet verkligen infunnit sig. Klockan skrattar inte längre åt mig nu när jag sitter framför brasan med en kopp te och ler. Flytten har blivit så bra som vi bara vågade drömma!

Vi ville förändra. Telling Stories. Livet. Vår livskvalitet. Och 2018 tog vi ett antal rejäla spadtag. Det låter kanske som en klyscha, men faktum är att bara du själv kan förändra ditt liv. Vår resa fortsätter under 2019. Men med bättre förutsättningar. Vi har fortsatt mål borta vid horisonten, men kommer nog inte ha lika bråttom dit under kommande år.

Med dessa rader vill vi passa på att tacka kunder, samarbetspartners och AIK för ett fantastiskt 2018! Tack för att ni följt med oss! Och då vi fortsätter att växa tolkar vi det som vi är på rätt väg. Men vi vill också särskilt tacka familj och vänner som stöttat oss under ett minst sagt händelserikt år! För er finns alltid ett ledigt rum här i Mellösa.

Gott Nytt År önskar

Telling Stories

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter

Handla så här​

Information