•   Unik indisk & industriell inredning på nätet
  •   Betala tryggt med kort, faktura eller Swish
  •   Frakt från 59 kr
Visa alla blogginlägg

Visar inlägg från November 2018

Telling Stories i Eskilstuna-Kuriren

Idag måndag 19 november är Telling Stories med i Eskilstuna-Kuriren (åtminstone i upplagan som gäller för Flen och södra Sörmland blev det en helsida under temat "näringsliv").

Tack till tidningens trevliga reporter för en mysig pratstund. 

Både Fru och Herr Telling Stories tycker för övrigt att man aldrig är så osnygg som när man är med i tidningen! 😂

 

Chand Baori - en av Indiens okända pärlor

I delstaten Rajasthan i norra Indien, mellan städerna Agra och Jaipur, hittar man bland ensliga och dammiga grusvägar ett av världens mäktigaste byggnadsverk. Klicka på bilden och läs om Chand Baori.…

Hälsningar från Mellösa!

Idag har hela familjen arbetat i trädgården med att samla upp löv, rensa hängrännorna och organisera i garaget. Barnen tvekade inte att hugga i! En fantastiskt skön dag som rundades av med ett besök i bastun. ❤️

Hoppas också Du har en fin helg!

Rabattkoder

Ett par kunder har kontaktat oss om att deras rabattkod inte fungerat. Vi kan inte upptäcka något fel men har åter laddat in koderna i systemet och det fungerar när vi testar, och vi tror att eventuella problem som varit nu är lösta.

Viktigt när du anger en rabattkod är att du skriver den precis som det står; stora bokstäver och utan mellanrum.

Behind the scenes: Nytt matbord

Här är en liten "behind the scenes" från dagens fotografering av bland annat det nya matbordet. En hel del nyheter kommer upp i webbshoppen närmsta veckan, liksom detta bord.

Bilderna är tagna i vårt eget nya hem i Mellösa.

Happy Diwali!

Diwali är Indiens stora ljusfestival som firas av både hinduer, buddhister och sikher. Man tänder ljus, har fyrverkeri-shower, hälsar på släktingar och särskilt firar man den fyrarmade gudinnan Lakshmi som för indierna representerar rikedom och lycka. Många smyckar ut sina hem och ytterdörrar med välkomnande blommor, ljus och Oum-tecken.

Festligheterna pågår i fem dagar även om Diwali infaller just den 7 november i år . 

För att fira Diwali ger vi dig 20% rabatt på alla ljuslyktor i webbshoppen! Ange koden DIWALI i kassan så dras rabatten. 

Men du, vänta inte för länge, erbjudandet gäller till midnatt onsdag 7 november!

Försenade leveranser

Pga tekniska problem har vi inte fått iväg några leveranser från vårt nya lager i Mellösa denna vecka (44). Vi hoppas problemen ska vara lösta på måndag. Tack för er förståelse och tålamod.

Produkter

Handla så här​

Information