•   Unik indisk & industriell inredning på nätet
  •   Betala tryggt med kort, faktura eller Swish
  •   Frakt från 69 kr
Visa alla blogginlägg

Visar inlägg från Oktober 2018

Viktigt om leveranser

Nu är det dags för Telling Stories att flytta från Sundbyberg till Mellösa i Sörmland. Det är en lite större apparat än man kanske tänker sig att packa ner och flytta lager (flera lokaler) och showroom, och sen komma i ordning i det nya huset. Detta betyder ett glapp på 7-10 dagar då vi inte skickar några webbordrar.

Vi är ett litet familjeföretag och flytten innefattar för oss även vår privata flytt till Mellösa.

Vår målsättning är att skicka alla webbordrar den 1/11 (i turordning).

Vi har informerat om detta på webbshoppens startsida, i kassan/checkouten, på bloggen, vårt nyhetsbrev, samt i våra kanaler på Facebook och Instagram. Tyvärr har inte informationen följt med i en del automatiserade email.

Tack för er förståelse!

Joakim Halls Indien-foton

En del av er känner kanske igen Joakim Hall som en sportfotograf med särskilt fokus på AIK:s matcher. Men hans repertoar är betydligt bredare än så och han anlitas av såväl företag som bröllsopspar.

Nyligen var Joakim i Indien och givetvis fick kameran följa med! Vi är glada att vi får visa er ett urval av hans fantastiska foton från bland annat hinduernas heliga stad Varanasi här. 

Fler foton hittar du på hemsidan www.joakimhall.se eller på hans Instagram @joakimhall.

 

TV-tips: Världens sämsta indier

Missa inte SvT:s miniserie Världens sämsta indier med Indien-korrespondenten Malin Mendel och komikern David Batra. I sex 30-minutersavsnitt testar Malin hur indisk David egentligen är, trots sina rötter, och utsätter honom för många prövningar. Roligt och lärorikt sammanfattar serien bra. Du kan och bör se alla avsnitt på SvT Play!

Recyclat

Produkter

Handla så här​

Information