•   Unik indisk & industriell inredning på nätet
  •   Betala tryggt med kort, faktura eller Swish
  •   Frakt från 59 kr
Visa alla blogginlägg

Visar inlägg från Februari 2019

Ambiente Frankfurt

I helgen var vi på Ambiente Frankfurt i Tyskland som är en av världens största mässor med över 4.000 utställare inom inredning, kök och presentartiklar. Det var en mycket givande mässa för vår del och vi kom hem med flera nya leverantörer vars produkter ni kommer kunna stifta bekantskap med i vår/sommar.

Vår egen tillverkning och import från i huvudsak Indien där vi har två lojala samarbetspartners kommer fortfarande vara det som vi verkligen brinner för. Vid sidan av det har vi kompletterat med handplockade artiklar från svenska, danska och holländska leverantörer. Det är i det segmentet vi får allt svårare att hitta varor som vi verkligen känner för. Och anledningen till att vi åkte till Frankfurt.

Precis som alla i det här branchen håller vi hårt i korten tills vi har något att visa upp.

Men det faktum att Telling Stories växer gör att vi också kan tuffa till oss när det gäller inköp. De kommande månaderna kommer bjuda på massor med spännande nyheter! Häng med!

P.S. Bilderna föreställer nödvändigtvis inte kommande produkter.

Behind the scenes...

Nu har äntligen våra nya steampunk-inspirerade rörlampor kommit. Löjligt tuffa tycker vi!

Så här kan det se ut när vi tar foton till hemsidan.

Det kom ett foto från fabriken...

Tanken är ju att bloggen ska kunna ta med er lite bakom kulisserna och det är något vi ska arbeta med under 2019. Därför kom ju det här fotot från "vår" fabrik i Moradabad utanför Delhi lägligt!

De här kommer bli sååå snygga! Extra roligt att vår vän Aziz fått agera handmodell...

Produkter

Handla så här​

Information