•   Unik indisk & industriell inredning på nätet och i Sundbyberg
  •   Betala tryggt med kort, faktura eller Swish
  •   Frakt från 59 kr

En påminnelse...

Vi påminner om att vårt showroom i Sundbyberg kommer att ha stängt augusti ut.

Men från måndag 13/8 går det bra att efter överenskommelse och under kontorstid vardagar att hämta ut sin order fraktfritt hos hos i Sumpan!

Telling stories: Krishna

Klicka här och läs om Krishna som är ömhetens, medlidandets och kärlekens gud och därför en av de mest uppskattade hinduiska gudarna.…

Drömboende: Rödakorshemmet i Björkvik

I Björkvik i Katrineholm ligger det så kallade Rödakorshemmet ute till salu - och det är onekligen en fastighet som faller oss i smaken! I underbara omgivningar hittar du ett hus med karaktär i överflöd med en öppen planlösning "to die for" på nedervåningen. Totalt handlar det om sex sovrum, två kök och vardags- och allrum på 290 kvm. I dagsläget hyrs en del av huset ut.

Förutom en härlig trädgård ingår också ett inrett uthus/garage med loft, hönshus och uterum under tak med altandäck med spaavdelning som har vedeldad badtunna och pool.

Huset säljs av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och har visning idag 21/6 samt måndag 25/6.

 

Alla foton från mäklarens hemsida.

Läs mer om oss hos Fru Fiffelin

För det mesta brukar vi bakom Telling Stories vara just bakom kamera och berättelse. Det finns andra som som trivs så mycket bättre i strålkastarskenet och selfie-träsket än vad vi gör! Men när Fru Fiffelin kom på besök gick det inte att gömma sig... I hennes populära blogg kan du läsa mer om historien bakom Telling Stories. Tack för besöket!

Länk: Fru Fiffelin om Telling Stories

Last orders!

Sista dag för beställning på www.tellingstories.se är onsdag 20/12 för att undvika besvikelse!

(För möbler och leveranser norr om Gävle gäller 19/12.)

Telling Stories firar 3 år!

Idag är det på dagen tre år sedan vi öppnade dörren till det som är Telling Stories! Och vilken resa det varit! Från djupet av våra hjärtan vill vi tacka alla er som handlat hos oss och förstås alla ni som uppmuntrat oss, hjälpt oss och jobbat med oss! Ingen nämnd och ingen glömd.

Samtidigt som det varit en sjuhe******s häftig resa fram till idag känns det nu än mer som att detta bara är början på vårt äventyr. Alla lotter har inte varit vinstlotter men det känns som vi efter ett antal höger-vänster-vänster-höger-svängar blir bättre på det som nånstans är vår grej. Från att bara ha varit en fysisk butik är vi idag faktiskt först och främst en webbutik - men med ett showroom med halvtaskiga öppettider i Sundbyberg!

Vi kommer att ha ett ordentligt 3-årskalas längre fram i höst. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få ta del av särskilda erbjudanden i samband med detta.

Och än en gång, tack för Du finns - för utan dig inget Telling Stories! 

Vecka 34

Pga inköp och mässa har vi lite extra knasiga öppettider för vår butik/showroom i Sundbyberg denna vecka; onsdag-torsdag kör vi kl 14-18 och lördag kl 11-16. Söndagsstängt augusti ut. Välkomna!

En sommarhälsning!

Semesterstängt i Sundbyberg

Vår butik/showroom i Sundbyberg har semesterstängt perioden 14/7-15/8. Webbutiken är förstås öppen, men observera att under vecka 29-31 kommer vi inte skicka varor på daglig basis, särskilt större föremål kan dröja något. Tack för er förståelse. Ha en fin sommar!

Passa på!

Du som sneglat på den här fina bänken/soffbordet men inte slagit till ännu... Nu finns det bara en kvar och den säljs för endast 1499 kr pga en spricka i träet (en detalj som medför karakätär om du frågar mig!). Skynda fynda!

 

Problem med kontaktformuläret

I skrivande stund har vi tyvärr problem med kontaktformuläret på hemsidan samt notifieringsmailen som skickas när webbordrarna är packade och lämnar vårt lager. Vi arbetar för fullt på problemet. Tills vidare går det bra att mejla oss direkt på [email protected]. Observera att detta inte påverkar sms-aviseringarna som skickas med DHL som avsändare. 

Öppettider

Fram till 14/7 är detta butikens öppettider i Sundbyberg!

Indien i våra hjärtan

Här är lite blandade "semesterfoton" från vår senaste resa som gick Delhi-Moradabad-Jodhpur-Delhi-Goa-Delhi. Urvalet är gjort av Nelly och visat för hennes skolklass! Klicka och se fler foton…

We ❤️ STHLM

Produkter

Handla så här​

Information