•   Unik indisk & industriell inredning på nätet
  •   Betala tryggt med kort, faktura eller Swish
  •   Frakt från 69 kr

Sista beställningsdag

Sista beställningsdag för leverans innan julafton är onsdag 19/12 för att undvika besvikelse.

Bor man på Gotland, norra Norrland eller på lite mindre orter som inte har dagliga leveranser så gäller 17/12, detta för att vara på den säkra sidan.

För större möbler, som skickas på lastpall, gäller också måndag 17/12 som sista beställningsdag.

Telling Stories använder i huvudsak av DHL Servicepoint. Våra ordrar är spårningsbara.

.

Äntligen är jakullsfiltarna här!

Den som väntar på något gott, och allt det där, det stämmer verkligen in på ankomsten av dessa fantastiska jakulls-filtar från Tibet. De finns i hela 17 blandade färger/mönster och är en fantastisk present - åt dig själv eller nån annan du håller kär...

Första Advent i Mellösa

Idag är det Första Advent och julen har klivit innanför dörren hos familjen Kullberger i Mellösa!

Julpyntning och pepparkaksbak stod på agendan idag och visst har vi fått julstämning i huset trots regn och plusgrader utanför. Och med lite tur har vi snart ett pepparkakshus att visa upp...

Telling Stories i Eskilstuna-Kuriren

Idag måndag 19 november är Telling Stories med i Eskilstuna-Kuriren (åtminstone i upplagan som gäller för Flen och södra Sörmland blev det en helsida under temat "näringsliv").

Tack till tidningens trevliga reporter för en mysig pratstund. 

Både Fru och Herr Telling Stories tycker för övrigt att man aldrig är så osnygg som när man är med i tidningen! 😂

 

Chand Baori - en av Indiens okända pärlor

I delstaten Rajasthan i norra Indien, mellan städerna Agra och Jaipur, hittar man bland ensliga och dammiga grusvägar ett av världens mäktigaste byggnadsverk. Klicka på bilden och läs om Chand Baori.…

Hälsningar från Mellösa!

Idag har hela familjen arbetat i trädgården med att samla upp löv, rensa hängrännorna och organisera i garaget. Barnen tvekade inte att hugga i! En fantastiskt skön dag som rundades av med ett besök i bastun. ❤️

Hoppas också Du har en fin helg!

Rabattkoder

Ett par kunder har kontaktat oss om att deras rabattkod inte fungerat. Vi kan inte upptäcka något fel men har åter laddat in koderna i systemet och det fungerar när vi testar, och vi tror att eventuella problem som varit nu är lösta.

Viktigt när du anger en rabattkod är att du skriver den precis som det står; stora bokstäver och utan mellanrum.

Behind the scenes: Nytt matbord

Här är en liten "behind the scenes" från dagens fotografering av bland annat det nya matbordet. En hel del nyheter kommer upp i webbshoppen närmsta veckan, liksom detta bord.

Bilderna är tagna i vårt eget nya hem i Mellösa.

Happy Diwali!

Diwali är Indiens stora ljusfestival som firas av både hinduer, buddhister och sikher. Man tänder ljus, har fyrverkeri-shower, hälsar på släktingar och särskilt firar man den fyrarmade gudinnan Lakshmi som för indierna representerar rikedom och lycka. Många smyckar ut sina hem och ytterdörrar med välkomnande blommor, ljus och Oum-tecken.

Festligheterna pågår i fem dagar även om Diwali infaller just den 7 november i år . 

För att fira Diwali ger vi dig 20% rabatt på alla ljuslyktor i webbshoppen! Ange koden DIWALI i kassan så dras rabatten. 

Men du, vänta inte för länge, erbjudandet gäller till midnatt onsdag 7 november!

Försenade leveranser

Pga tekniska problem har vi inte fått iväg några leveranser från vårt nya lager i Mellösa denna vecka (44). Vi hoppas problemen ska vara lösta på måndag. Tack för er förståelse och tålamod.

Viktigt om leveranser

Nu är det dags för Telling Stories att flytta från Sundbyberg till Mellösa i Sörmland. Det är en lite större apparat än man kanske tänker sig att packa ner och flytta lager (flera lokaler) och showroom, och sen komma i ordning i det nya huset. Detta betyder ett glapp på 7-10 dagar då vi inte skickar några webbordrar.

Vi är ett litet familjeföretag och flytten innefattar för oss även vår privata flytt till Mellösa.

Vår målsättning är att skicka alla webbordrar den 1/11 (i turordning).

Vi har informerat om detta på webbshoppens startsida, i kassan/checkouten, på bloggen, vårt nyhetsbrev, samt i våra kanaler på Facebook och Instagram. Tyvärr har inte informationen följt med i en del automatiserade email.

Tack för er förståelse!

Joakim Halls Indien-foton

En del av er känner kanske igen Joakim Hall som en sportfotograf med särskilt fokus på AIK:s matcher. Men hans repertoar är betydligt bredare än så och han anlitas av såväl företag som bröllsopspar.

Nyligen var Joakim i Indien och givetvis fick kameran följa med! Vi är glada att vi får visa er ett urval av hans fantastiska foton från bland annat hinduernas heliga stad Varanasi här. 

Fler foton hittar du på hemsidan www.joakimhall.se eller på hans Instagram @joakimhall.

 

TV-tips: Världens sämsta indier

Missa inte SvT:s miniserie Världens sämsta indier med Indien-korrespondenten Malin Mendel och komikern David Batra. I sex 30-minutersavsnitt testar Malin hur indisk David egentligen är, trots sina rötter, och utsätter honom för många prövningar. Roligt och lärorikt sammanfattar serien bra. Du kan och bör se alla avsnitt på SvT Play!

Recyclat

Behind the scenes

I helgen har vi arbetat intensivt med att packa upp och framförallt fotografera varor från vår senaste Indien-container. Otroligt roligt - några av skåpen har vi väntat i ett halvår på!

Så här kan det se ut när det måste gå undan och man därför får vara lite kreativ med Photoshop... 

Efter helgen kommer många av våra möbelnyheter upp här i webbshoppen!

Ny container!

Stort tack till Jesper, Tom, farsan och farbror som hjälpte till att tömma dagens Indien-container i taskigt regn och blåst. Mycket uppskattat!

Om ett par dagar börjar nyheterna presenteras i webbshoppen... 

Produkter

Handla så här​

Information