•   Unik indisk & industriell inredning på nätet
  •   Betala tryggt med kort, faktura eller Swish
  •   Frakt från 69 kr

Ny container!

Stort tack till Jesper, Tom, farsan och farbror som hjälpte till att tömma dagens Indien-container i taskigt regn och blåst. Mycket uppskattat!

Om ett par dagar börjar nyheterna presenteras i webbshoppen... 

Första gången

Idag skulle vi egentligen ha tagit emot en container från Indien, men administration och Postnord ville annat, så när dagen blev lite oplanerad tänkte vi istället dela med oss av lite foton från vår allra första inköpsresa i Indien 2015. Häng med!…

Hemma hos My och Oskar

På besök hemma hos My och Oskar i deras fina hus i Tyresö fick vi återse flera av våra gamla Telling Stories-möbler.

Älskar till exempel hur de byggt om det indiska sideboardet! 

Dessutom bjöds vi på fantastiskt god hemmagjord pizza och många härliga skratt. 

Nästa gång blir hemma hos oss i Mellösa!

P.S. I veckan anländer en ny container med inredning och möbler från Indien!

Inför helgens outlet

Här är ett smakprov av vad som väntar till helgens outlet i vårt showroom i Sundbyberg!

Nu på söndag 16/9 med start kl 11 är det outlet i vårt showroom i Sundbyberg inför Telling Stories flytt till Mellösa lite längre fram i höst. Vi vill så här visa vår tacksamhet till er som besökt oss i Sumpan under åren.

Vi säljer ut visningsex, butiksskyltning, saker med skavanker och egenheter, varor som vi har eller ska ta bort ur vårt sortiment. Och detta med 50-80% rabatt!!!

Fyndläge deluxe...

För att kunna genomföra detta behöver vi ha några enkla regler:

- Endast nu på söndag, först till kvarn, ingen paxning, inget kan skickas, så.

- Vid behov kommer vi släppa in begränsat antal människor åt gången. Vi vill inte ha på vårt samvete att någon gör illa sig.

- Större föremål som exempelvis ett bord kan troligtvis inte tas med direkt, var schysta och respektera det, efter kl 13 har det säkert lugnat ner sig. Köpta föremål måste dock hämtas inom en vecka.

- För att underlätta hanteringen föredrar vi Swish-betalning eller någorlunda jämna kontanter. (Om nätet fungerar kommer det att gå betala med iZettle men det kommer oundvikligen ta lite tid.)

- Ingen retur- eller bytesrätt vid outlet. Men vid nåt generalknas är vi förstås resonabla.

- Var snälla mot varandra! Det kommer säkert bli trångt och några kommer säkert bli besvikna över att någon annan var snabbare. Men solen kommer gå upp även på måndag.

Alla som handlar får en rabattkod med sig som gäller för ett framtida köp i vår webbshop!

Datum: söndag 16/9

Tid: 11:00 (tips, häng på låset...)

Adress: Fredsgatan 19 i Sundbyberg

Telling Stories flyttar!

En del av er har kanske hört ryktet, men nu kan vi bekräfta att Telling Stories kommer att flytta till idylliska Mellösa i Sörmland under hösten.

Det är inte utan vemod vi lämnar Sundbyberg, men vi är också oerhört entusiastiska över att ha fått möjligheten att förvärva ett fantastiskt gammalt hus där vi kommer bosätta oss, och där vi kan driva företaget från en stor separat byggnad på tomten. Här finns utrymme och möjligheter att fortsätta utveckla Telling Stories, och här tror vi att vi kan få den livskvalitet vi längtat efter.

Detta innebär att vårt showroom i Sundbyberg inte kommer att öppna igen efter sommaren. 

Däremot kan man ända fram till oktober givetvis besöka oss i Sumpan och hämta ut ordrar fraktfritt efter överenskommelse (i första hand kontorstid vardagar). Liknande möjlighet kommer även finnas i Mellösa från mitten av november.

Med anledning av flytten kommer vi om ett par veckor ha en liten ”outlet” i vårt showroom. Där kommer du kunna köpa visniningsex, butiksmaterial och utvalda lagervaror till mycket, mycket förmånliga priser. Inbjudan kommer!

I september firar Telling Stories fyra år. Det har varit roliga och utmanande år och vi ångrar ingenting. Med den explosiva utveckling vår webbutik haft senaste året känns det naturligt för oss att sätta punkt i charmiga Sumpan, och börja skriva på ett nytt kapitel i Mellösa. 

Tack alla ni som någon gång besökt oss på Fredsgatan i Sundbyberg! Utan er inget Telling Stories.

En påminnelse...

Vi påminner om att vårt showroom i Sundbyberg kommer att ha stängt augusti ut.

Men från måndag 13/8 går det bra att efter överenskommelse och under kontorstid vardagar att hämta ut sin order fraktfritt hos hos i Sumpan!

Telling stories: Krishna

Klicka här och läs om Krishna som är ömhetens, medlidandets och kärlekens gud och därför en av de mest uppskattade hinduiska gudarna.…

Drömboende: Rödakorshemmet i Björkvik

I Björkvik i Katrineholm ligger det så kallade Rödakorshemmet ute till salu - och det är onekligen en fastighet som faller oss i smaken! I underbara omgivningar hittar du ett hus med karaktär i överflöd med en öppen planlösning "to die for" på nedervåningen. Totalt handlar det om sex sovrum, två kök och vardags- och allrum på 290 kvm. I dagsläget hyrs en del av huset ut.

Förutom en härlig trädgård ingår också ett inrett uthus/garage med loft, hönshus och uterum under tak med altandäck med spaavdelning som har vedeldad badtunna och pool.

Huset säljs av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och har visning idag 21/6 samt måndag 25/6.

 

Alla foton från mäklarens hemsida.

Läs mer om oss hos Fru Fiffelin

För det mesta brukar vi bakom Telling Stories vara just bakom kamera och berättelse. Det finns andra som som trivs så mycket bättre i strålkastarskenet och selfie-träsket än vad vi gör! Men när Fru Fiffelin kom på besök gick det inte att gömma sig... I hennes populära blogg kan du läsa mer om historien bakom Telling Stories. Tack för besöket!

Länk: Fru Fiffelin om Telling Stories

Last orders!

Sista dag för beställning på www.tellingstories.se är onsdag 20/12 för att undvika besvikelse!

(För möbler och leveranser norr om Gävle gäller 19/12.)

Telling Stories firar 3 år!

Idag är det på dagen tre år sedan vi öppnade dörren till det som är Telling Stories! Och vilken resa det varit! Från djupet av våra hjärtan vill vi tacka alla er som handlat hos oss och förstås alla ni som uppmuntrat oss, hjälpt oss och jobbat med oss! Ingen nämnd och ingen glömd.

Samtidigt som det varit en sjuhe******s häftig resa fram till idag känns det nu än mer som att detta bara är början på vårt äventyr. Alla lotter har inte varit vinstlotter men det känns som vi efter ett antal höger-vänster-vänster-höger-svängar blir bättre på det som nånstans är vår grej. Från att bara ha varit en fysisk butik är vi idag faktiskt först och främst en webbutik - men med ett showroom med halvtaskiga öppettider i Sundbyberg!

Vi kommer att ha ett ordentligt 3-årskalas längre fram i höst. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få ta del av särskilda erbjudanden i samband med detta.

Och än en gång, tack för Du finns - för utan dig inget Telling Stories! 

Vecka 34

Pga inköp och mässa har vi lite extra knasiga öppettider för vår butik/showroom i Sundbyberg denna vecka; onsdag-torsdag kör vi kl 14-18 och lördag kl 11-16. Söndagsstängt augusti ut. Välkomna!

En sommarhälsning!

Semesterstängt i Sundbyberg

Vår butik/showroom i Sundbyberg har semesterstängt perioden 14/7-15/8. Webbutiken är förstås öppen, men observera att under vecka 29-31 kommer vi inte skicka varor på daglig basis, särskilt större föremål kan dröja något. Tack för er förståelse. Ha en fin sommar!

Passa på!

Du som sneglat på den här fina bänken/soffbordet men inte slagit till ännu... Nu finns det bara en kvar och den säljs för endast 1499 kr pga en spricka i träet (en detalj som medför karakätär om du frågar mig!). Skynda fynda!

 

Problem med kontaktformuläret

I skrivande stund har vi tyvärr problem med kontaktformuläret på hemsidan samt notifieringsmailen som skickas när webbordrarna är packade och lämnar vårt lager. Vi arbetar för fullt på problemet. Tills vidare går det bra att mejla oss direkt på [email protected]. Observera att detta inte påverkar sms-aviseringarna som skickas med DHL som avsändare. 

Produkter

Handla så här​

Information