•   Unik indisk & industriell inredning på nätet
  •   Betala tryggt med kort, faktura eller Swish
  •   Frakt från 69 kr

Hälsningar från Mellösa!

Idag har hela familjen arbetat i trädgården med att samla upp löv, rensa hängrännorna och organisera i garaget. Barnen tvekade inte att hugga i! En fantastiskt skön dag som rundades av med ett besök i bastun. ❤️

Hoppas också Du har en fin helg!

Rabattkoder

Ett par kunder har kontaktat oss om att deras rabattkod inte fungerat. Vi kan inte upptäcka något fel men har åter laddat in koderna i systemet och det fungerar när vi testar, och vi tror att eventuella problem som varit nu är lösta.

Viktigt när du anger en rabattkod är att du skriver den precis som det står; stora bokstäver och utan mellanrum.

Behind the scenes: Nytt matbord

Här är en liten "behind the scenes" från dagens fotografering av bland annat det nya matbordet. En hel del nyheter kommer upp i webbshoppen närmsta veckan, liksom detta bord.

Bilderna är tagna i vårt eget nya hem i Mellösa.

Happy Diwali!

Diwali är Indiens stora ljusfestival som firas av både hinduer, buddhister och sikher. Man tänder ljus, har fyrverkeri-shower, hälsar på släktingar och särskilt firar man den fyrarmade gudinnan Lakshmi som för indierna representerar rikedom och lycka. Många smyckar ut sina hem och ytterdörrar med välkomnande blommor, ljus och Oum-tecken.

Festligheterna pågår i fem dagar även om Diwali infaller just den 7 november i år . 

För att fira Diwali ger vi dig 20% rabatt på alla ljuslyktor i webbshoppen! Ange koden DIWALI i kassan så dras rabatten. 

Men du, vänta inte för länge, erbjudandet gäller till midnatt onsdag 7 november!

Försenade leveranser

Pga tekniska problem har vi inte fått iväg några leveranser från vårt nya lager i Mellösa denna vecka (44). Vi hoppas problemen ska vara lösta på måndag. Tack för er förståelse och tålamod.

Viktigt om leveranser

Nu är det dags för Telling Stories att flytta från Sundbyberg till Mellösa i Sörmland. Det är en lite större apparat än man kanske tänker sig att packa ner och flytta lager (flera lokaler) och showroom, och sen komma i ordning i det nya huset. Detta betyder ett glapp på 7-10 dagar då vi inte skickar några webbordrar.

Vi är ett litet familjeföretag och flytten innefattar för oss även vår privata flytt till Mellösa.

Vår målsättning är att skicka alla webbordrar den 1/11 (i turordning).

Vi har informerat om detta på webbshoppens startsida, i kassan/checkouten, på bloggen, vårt nyhetsbrev, samt i våra kanaler på Facebook och Instagram. Tyvärr har inte informationen följt med i en del automatiserade email.

Tack för er förståelse!

Joakim Halls Indien-foton

En del av er känner kanske igen Joakim Hall som en sportfotograf med särskilt fokus på AIK:s matcher. Men hans repertoar är betydligt bredare än så och han anlitas av såväl företag som bröllsopspar.

Nyligen var Joakim i Indien och givetvis fick kameran följa med! Vi är glada att vi får visa er ett urval av hans fantastiska foton från bland annat hinduernas heliga stad Varanasi här. 

Fler foton hittar du på hemsidan www.joakimhall.se eller på hans Instagram @joakimhall.

 

TV-tips: Världens sämsta indier

Missa inte SvT:s miniserie Världens sämsta indier med Indien-korrespondenten Malin Mendel och komikern David Batra. I sex 30-minutersavsnitt testar Malin hur indisk David egentligen är, trots sina rötter, och utsätter honom för många prövningar. Roligt och lärorikt sammanfattar serien bra. Du kan och bör se alla avsnitt på SvT Play!

Recyclat

Behind the scenes

I helgen har vi arbetat intensivt med att packa upp och framförallt fotografera varor från vår senaste Indien-container. Otroligt roligt - några av skåpen har vi väntat i ett halvår på!

Så här kan det se ut när det måste gå undan och man därför får vara lite kreativ med Photoshop... 

Efter helgen kommer många av våra möbelnyheter upp här i webbshoppen!

Ny container!

Stort tack till Jesper, Tom, farsan och farbror som hjälpte till att tömma dagens Indien-container i taskigt regn och blåst. Mycket uppskattat!

Om ett par dagar börjar nyheterna presenteras i webbshoppen... 

Första gången

Idag skulle vi egentligen ha tagit emot en container från Indien, men administration och Postnord ville annat, så när dagen blev lite oplanerad tänkte vi istället dela med oss av lite foton från vår allra första inköpsresa i Indien 2015. Häng med!…

Hemma hos My och Oskar

På besök hemma hos My och Oskar i deras fina hus i Tyresö fick vi återse flera av våra gamla Telling Stories-möbler.

Älskar till exempel hur de byggt om det indiska sideboardet! 

Dessutom bjöds vi på fantastiskt god hemmagjord pizza och många härliga skratt. 

Nästa gång blir hemma hos oss i Mellösa!

P.S. I veckan anländer en ny container med inredning och möbler från Indien!

Inför helgens outlet

Här är ett smakprov av vad som väntar till helgens outlet i vårt showroom i Sundbyberg!

Nu på söndag 16/9 med start kl 11 är det outlet i vårt showroom i Sundbyberg inför Telling Stories flytt till Mellösa lite längre fram i höst. Vi vill så här visa vår tacksamhet till er som besökt oss i Sumpan under åren.

Vi säljer ut visningsex, butiksskyltning, saker med skavanker och egenheter, varor som vi har eller ska ta bort ur vårt sortiment. Och detta med 50-80% rabatt!!!

Fyndläge deluxe...

För att kunna genomföra detta behöver vi ha några enkla regler:

- Endast nu på söndag, först till kvarn, ingen paxning, inget kan skickas, så.

- Vid behov kommer vi släppa in begränsat antal människor åt gången. Vi vill inte ha på vårt samvete att någon gör illa sig.

- Större föremål som exempelvis ett bord kan troligtvis inte tas med direkt, var schysta och respektera det, efter kl 13 har det säkert lugnat ner sig. Köpta föremål måste dock hämtas inom en vecka.

- För att underlätta hanteringen föredrar vi Swish-betalning eller någorlunda jämna kontanter. (Om nätet fungerar kommer det att gå betala med iZettle men det kommer oundvikligen ta lite tid.)

- Ingen retur- eller bytesrätt vid outlet. Men vid nåt generalknas är vi förstås resonabla.

- Var snälla mot varandra! Det kommer säkert bli trångt och några kommer säkert bli besvikna över att någon annan var snabbare. Men solen kommer gå upp även på måndag.

Alla som handlar får en rabattkod med sig som gäller för ett framtida köp i vår webbshop!

Datum: söndag 16/9

Tid: 11:00 (tips, häng på låset...)

Adress: Fredsgatan 19 i Sundbyberg

Telling Stories flyttar!

En del av er har kanske hört ryktet, men nu kan vi bekräfta att Telling Stories kommer att flytta till idylliska Mellösa i Sörmland under hösten.

Det är inte utan vemod vi lämnar Sundbyberg, men vi är också oerhört entusiastiska över att ha fått möjligheten att förvärva ett fantastiskt gammalt hus där vi kommer bosätta oss, och där vi kan driva företaget från en stor separat byggnad på tomten. Här finns utrymme och möjligheter att fortsätta utveckla Telling Stories, och här tror vi att vi kan få den livskvalitet vi längtat efter.

Detta innebär att vårt showroom i Sundbyberg inte kommer att öppna igen efter sommaren. 

Däremot kan man ända fram till oktober givetvis besöka oss i Sumpan och hämta ut ordrar fraktfritt efter överenskommelse (i första hand kontorstid vardagar). Liknande möjlighet kommer även finnas i Mellösa från mitten av november.

Med anledning av flytten kommer vi om ett par veckor ha en liten ”outlet” i vårt showroom. Där kommer du kunna köpa visniningsex, butiksmaterial och utvalda lagervaror till mycket, mycket förmånliga priser. Inbjudan kommer!

I september firar Telling Stories fyra år. Det har varit roliga och utmanande år och vi ångrar ingenting. Med den explosiva utveckling vår webbutik haft senaste året känns det naturligt för oss att sätta punkt i charmiga Sumpan, och börja skriva på ett nytt kapitel i Mellösa. 

Tack alla ni som någon gång besökt oss på Fredsgatan i Sundbyberg! Utan er inget Telling Stories.

En påminnelse...

Vi påminner om att vårt showroom i Sundbyberg kommer att ha stängt augusti ut.

Men från måndag 13/8 går det bra att efter överenskommelse och under kontorstid vardagar att hämta ut sin order fraktfritt hos hos i Sumpan!

Produkter

Handla så här​

Information