•   Unik indisk & industriell inredning på nätet
  •   Betala tryggt med kort, faktura eller Swish
  •   Frakt från 69 kr

Semesterstängt i Sundbyberg

Vår butik/showroom i Sundbyberg har semesterstängt perioden 14/7-15/8. Webbutiken är förstås öppen, men observera att under vecka 29-31 kommer vi inte skicka varor på daglig basis, särskilt större föremål kan dröja något. Tack för er förståelse. Ha en fin sommar!

Passa på!

Du som sneglat på den här fina bänken/soffbordet men inte slagit till ännu... Nu finns det bara en kvar och den säljs för endast 1499 kr pga en spricka i träet (en detalj som medför karakätär om du frågar mig!). Skynda fynda!

 

Problem med kontaktformuläret

I skrivande stund har vi tyvärr problem med kontaktformuläret på hemsidan samt notifieringsmailen som skickas när webbordrarna är packade och lämnar vårt lager. Vi arbetar för fullt på problemet. Tills vidare går det bra att mejla oss direkt på [email protected]. Observera att detta inte påverkar sms-aviseringarna som skickas med DHL som avsändare. 

Öppettider

Fram till 14/7 är detta butikens öppettider i Sundbyberg!

Indien i våra hjärtan

Här är lite blandade "semesterfoton" från vår senaste resa som gick Delhi-Moradabad-Jodhpur-Delhi-Goa-Delhi. Urvalet är gjort av Nelly och visat för hennes skolklass! Klicka och se fler foton…

We ❤️ STHLM

Produkter

Handla så här​

Information