•   Din order skickas från Sörmland 🇸🇪
  •   Betala tryggt med kort, faktura eller Swish
  •   Frakt från 79 kr

Skapa en industriell stil med vår heminredning

Industriell heminredningsstil är en populär design-trend som inspireras av fabriker och andra industriella miljöer. Det kännetecknas av en rå och användbar estetik, med inslag av exponerat tegel, betong, metall och trä. En anledning till varför industriell stil heminredning är så bra är att den skapar en unik och edgy look som är både stilfull och funktionell. Användningen av naturliga material som trä och metall skapar en känsla av äkthet och hållbarhet som är svår att återskapa med andra inredningsstilar.

En annan bra aspekt av industriell stil heminredning är att den är otroligt mångsidig. Den kan anpassas för att passa olika utrymmen, från stora öppna loft till mindre lägenheter. Dessutom kan den kombineras med andra stilar, såsom vintage, rustik eller modern, för att skapa en personlig och eklektisk look.

Hos oss hittar du metallskåp, lampor, metallstolar, förvaringslådor, rörhyllor och rörkrokar och mycket annan industriell inredning. Många produkter är tillverkade av återvunna material som fått nytt liv och nytt användningsområde. Det tuffa och lite råa är så rätt! Gärna slitet, patinerat och varför inte rostigt, mycket matt svart metall och mixat med återvunnet trä, betong och zink. Vi älskar den industriella stilen!

Produkter

Handla så här​

 

Information