•   Din order skickas från Sörmland 🇸🇪
  •   Betala tryggt med kort, faktura eller Swish
  •   Frakt från 79 kr
  • OBS! Semesterstängt 15-23/6

ALLMÄNT

Du kan göra din beställning på Telling Stories webbshop dygnet runt, varorna packas normalt sett nästkommande helgfri vardag enligt fysiska butikens öppettider och levereras inom 7 dagar.

 

PRISER

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen/kassan ser du det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

 

BETALNINGSALTERNATIV

Vi erbjuder betalning med Klarna Checkout.

Klarna Checkout erbjuder dig en anpassad och trygg betalningsupplevelse varje gång du handlar.

- Klarna Checkout identifierar dig med hjälp av den information du anger när du handlar och vid behov med hjälp av information från leverantörer. 

- Klarna Checkout garanterar dina varor. Du behöver alltså aldrig betala om du inte har fått dina varor.

Genom Klarna Checkout erbjuds du olika alternativ för betalning av köp som görs hos anslutna butiker. Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Efter att du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas sammarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

 

FRAKT - PAKET

Fraktkostnaden från 79 kr. Vi samarbetar med DHL Service Point som levererar över hela landet.

Då alla försändelser sms-aviseras var noggrann med att ange rätt mobilnummer. För att hämta ut ditt paket behöver du kollinummer/sändnings-ID samt legitimation. Alla paket ligger kvar på utlämningsstället i 14 dagar innan de returneras till oss, läs mer om detta under Ej uthämtade paket. Vi har ingen fri retur. 

 

LEVERANSTID

Vi skickar ut varor kontinuerligt och i normala fall har du din beställning inom 7 dagar. I största möjliga mån kommer alla varor du beställt att sampaketeras och levereras tillsammans. Är någon vara restnoterad och det tar mer än 14 dagar innan den kommer in igen, kontaktar vi dig för att komma överens om hur leveransen ska ske.

 

LEVERANSADRESS

Din order skickas till angiven leveransadress vid kortbetalning eller till din registrerade folkbokföringsadress om du betalar med faktura.

 

EMBALLAGE

Vi värnar om miljön och återanvänder därför i största möjliga mån redan använt emballage.

 

EJ UTHÄMTADE PAKET

För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kr. 

 

FRAKT - MÖBLER

Fraktkostnaden är 300-600 kr. Vi använder oss av DHL Home Delivery för möbler. Leverans vardagar mellan kl 13 och 18. Bokning av specifik tidpunkt (dock aldrig senare än kl 18) ingår ej i våra priser och faktureras extra och betalas av kunden. DHL levererar till fastighetens ytterdörr och DHL kontaktar kund för att boka leverans.

 

TRANSPORTSKADOR

Viktigt: Var noga med att kontrollera eventuella skador på emballaget vid uthämtning/mottagande av leverans. För att emballage med synliga, yttre transportskador ska kunna reklameras hos oss måste du be ditt utlämningsställe att anmäla skadan till DHL alternativt att chauffören noterar skadan vid leverans.

Om du skulle upptäcka dolda fel/transportskador efter att du öppnat förpackning/emballage, meddela detta snarast.

Vid alla transportskador kontakta [email protected] och bifoga i mail tydliga bilder på skadan och eventuellt skadat emballage och uppge i mail ditt ordernummer. För att vi ska kunna reklamera skadan gentemot vår transportör behöver vi anmäla transportskadan till denne inom 1-3 dagar. Vi är därför tacksamma om du anmäler skadan inom denna tid.

 

RETUR OCH BYTE

Du står själv för returfrakten. Alla returer/byten måste meddelas via mejl ([email protected]).  Notera att varan och även förpackningen måste vara i väsentligt oförändrat skick. Varan måste vara oanvänd och ej skadad. Telling Stories är inte ansvariga för eventuella transportskador vid returförsändelse, skicka därför retur väl emballerat. Returen måste skickas på ett sådant sätt att produkten ankommer till returadress. Vi har ingen möjlighet att hämta paket vid uthämtningsställe eller fraktbolags distributionscentral.

 

REKLAMATION

Alla reklamationer måste meddelas via [email protected].

Retur av reklamerad vara får inte ske förrän överenskommelse med Telling Stories har skett. I vissa fall kan ett foto räcka, vilket innebär att vi vill ha en korrespondens innan garantiärendet sätter igång.

Vid reklamation skickas den nya varan fraktfritt tillbaka till er när vi mottagit din retur, eller enligt överenskommelse. 

Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

 

PRODUKTBESKRIVNING

Vi gör vårt yttersta för att produktbeskrivningar och foton ska överensstämma med verkligheten.

Många av våra varor är vintage och/eller antika vilket innebär att varorna har ett visst slitage. Två av dessa produkter är sällan exakt likadana i sitt utförande. Försäkra dig om att du förstår detta innan du lägger din order.

 

FELAKTIGA UPPGIFTER

Telling Stories reserverar sig från avvikelse i leverans i de fall lagersaldo varit felaktigt vid tidpunkten för din order. Kan inte Telling Stories leverera enligt orderbekräftelse kommer du att kontaktas och ges möjlighet att justera eller annullera din order.

Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera eventuella felaktiga uppgifter angående pris och leveranstid. Vi reserverar oss för eventuella fel i såväl produktinformation som pris och lagersaldo. Även efter genomfört köp och skickad orderbekräftelse förbehåller vi oss rätten att ändra pris och leveranstid vid eventuellt tryckfel.

ÖVRIGT

Vi förbehåller oss rätten att skicka ut reklam till din e-mail adress. Reklamen kommer enbart vara för Telling Stories, vi kommer inte dela med oss av din e-mail till någon annan!

 

KONTAKT

Då vi är ett litet företag har vi inte alltid möjlighet att svara i telefon, men du kan kontakta oss genom detta kontaktformulär eller genom att skicka epost till [email protected].

Vi svarar i regel på alla frågor inom 24 timmar.

Vårt telefonnummer är 072-3191314. Vi undanber oss telefonförsäljare.

Produkter

Handla så här​

 

Information