•   Din order skickas från Sörmland 🇸🇪
  •   Betala tryggt med kort, faktura eller Swish
  •   Frakt från 79 kr

Our story

Vi tror varje människa, varje produkt och varje foto har en historia att berätta. Därför är Telling Stories inte bara vårt namn utan även vår affärsidé.

En stor del av vårt sortiment importerar vi själva och utan mellanhänder. Vi samarbetar med små och kreativa tillverkare i bland annat Indien, Mexiko, Storbritannien och Mellanöstern. Många föremål har vi köpt på marknader och hos lokala hantverkare. För att få en intressant mångfald hittar du också noga utvalda europeiska samarbetspartners i vår butik.

För oss är varumärket aldrig viktigare än produkten.

Vi är stolta över att många av våra produkter är tillverkade av återvunna material eller är restaurerade och på så sätt fått ny livslängd. Vi värnar om miljö och mänskliga rättigheter och de företag vi samarbetar med är kontrollerade av oss själva eller av en extern part.

Vi försöker hela tiden ha ett hållbarhetstänk i det vi gör.

Telling Stories representerar ingen stil eller inredningsfilosofi. Om något så vill vi i så fall vara en inspirerande och glad färgklick i ett annars ofta ganska svalt, vitt, vitt, vitt och minimalistiskt inredningsland. Vi älskar det vi säljer och det vi gör. Och dessutom är vi väldigt stolta över att ha tagit fram ett antal varor med egen design. 

Telling Stories är familjen Kullberger.

Press och bloggare får gärna låna bilder av oss efter överenskommelse. Och vi lånar gärna ut möbler och inredningsdetaljer till reportage och styling. Kontakta oss! 

Tycker du om oss? Följ oss gärna på Facebook och/eller Instagram så blir vi jätteglada!

Kika gärna in på vår blogg där vi låter er följa med bakom kulisserna och på våra resor i världen.

 

Henrik & Jessica

 

 

Adress till lager/showroom: 

Annebergsvägen 2, 648 31 Hälleforsnäs

 

Bolagets adress/säte är:

Kullberger & Co AB/Telling Stories, Sockenvägen 50, 642 63 Mellösa

 

Org-nr:

559416-6315

 

 

 

Tack till vår samarbetspartner:

 

Produkter

Handla så här​

 

Information