•   Din order skickas från Sörmland 🇸🇪
  •   Betala tryggt med kort, faktura eller Swish
  •   Frakt från 79 kr
Fladdermusfåtölj i läder Fladdermusfåtölj i läder Fladdermusfåtölj i läder

Fladdermusfåtölj i läder

Med sin unika form och bekväma design är det lätt att se varför fladdermusfåtöljer är så populär år efter år. Fladdermusfåtöljen är en fantastisk loungestol som passar perfekt i moderna hem och kan lätt integreras i en mängd olika inredningsstilar. 

Fåtöljen levereras i två delar. Basen är gjord av svartmålad järn och har små synliga svetsar. Det vackert bruna läderöverdraget kommer i en separat låda redo att packas upp och sättas direkt på ramen.

Varje läderprodukt är unik på grund av att läder är en naturprodukt som naturligt har variationer i färg, utseende och yta. Små repor och ärr är också en naturlig del av lädrets egenskaper och ska inte ses som en defekt. Tvärtom, dessa detaljer gör varje enskild produkt unik och ger den en personlig karaktär.

Loungestolen är både öppen och inbjudande i sin design och passar därför perfekt i rymliga entréer, mysiga vrår eller som ett komplement runt soffbordet. 

Mått: 74x70xH90 cm

Sitthöjd: 40 cm

Beställningsvara som skickas direkt från vår leverantör. Leveranstid 5-10 dagar. Slutgiltig leveransinformation kommer när varan är på väg.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
TRA02


Produkter

Handla så här​

 

Information