•   Unik indisk & industriell inredning på nätet
  •   Betala tryggt med kort, faktura eller Swish
  •   Frakt från 69 kr

Viktigt om beställningar

På grund av lagerflytt och inköpsresa kan vi inte leverera några ordrar under perioden 7-17/11. Om du lägger en order under den aktuella perioden skickar vi givetvis inte ut någon faktura förrän din order lämnar vårt lager.

Notera att Indien-resan också medför något längre svarstider på e-post.

Telefonsamtal har vi inte möjlighet att besvara alls i under denna period.

Om två månader...

...är det jul! 😱 Här är en sneak-peek på vad som stundar! 

Street-art of London

Det har visst blivit en fotoblogg av det här... men låt så vara, vi gillar det som är fint, det gäller ju inte minst inom det vi sysslar med, för oss är inredning en form av konst, och vi som då främst jobbar med detaljerna beundrar och inspireras av er som är duktiga på helheten. Men foton var det.

De här bilderna kommer från området runt Old Street, Shoreditch och Brick Lane i London när jag hade vägarna förbi härom veckan. Jag kan inget om street-art men dessa konstverk livade upp min promenad och dessa kvarter hade utan tvekan varit fattigare utan dem! Noterar att en del av dessa verk har några år på nacken, minns dem från när jag brukade besöka London regelbundet, men andra är nyare. 

Dimma vid Mellösa-sjön

Här är några mobilfoton från en bildskön morgonrunda med hunden. Här är det lätt att trivas!

Fiskargränd ❤️

I exakt 40 år har jag haft förmånen att spendera somrarna i det här vackra stenhuset på Gotland, beläget mitt i den charmiga medeltidsstaden Visby, alldeles intill både Almedalen och Botaniska trädgården.

Många av er har gått förbi huset på Fiskargränd, luktat på rosorna och tagit den där vykortsbilden med domkyrkans torn i bakgrunden. Eller så har du kanske sett Pippi Långstrump och Lilla Gubben rida förbi huset i nån av de klassiska barnfilmerna (scenen med godisaffären är dock inspelad i huset mittemot)?

Här växte min farmor och hennes syster upp, innan färjan tog dem till Stockholm och ett annat liv när det Andra Världskriget äntligen var över. Men trots att det nu är ganska länge sedan min farmor gick bort har huset alltid funnits kvar i släktens ägo och Gotland varit en naturlig plats i mitt liv och senare även våra barns.

I den vackra ”Botan”, där min farmor brukade klättra upp på ruinens topp och göra sina läxor medan hon tittade mot horisonten, där gifte vi oss för nio år sedan. Och för att skryta lite så uppfördes faktiskt den världskända trädgården på förslag från en släkting till mig vars minnessten står vid ena entrén.

Men nu är sagan slut för vår del. Släkten har vuxit sig större och det är inte längre hållbart att sköta underhåll och samsas om tiden när vi är så många. När vi återvänder till Gotland nästa gång så är det inte till Fiskargränd 3 vi kommer att åka, vilket förstås känns vemodigt, men vi vet att vi har varit väldigt privilegierade. Nu väljer vi att se det som att en punkt på sista raden följs av en ny bok.

Tack för den här tiden!⁣

En kväll på stranden

Våra mysiga indiska ljuslyktor finns i flera olika färger och kostar bara 65 kr st.

Fatet med dubbla händer är väldigt populärt och med många användningsområden. Tillverkat i metall. Pris 285 kr.

Skedarna med kloka och pepparna budskap hittar du här. Pris 39 kr st.

 

Sommartider

OBS! Perioden 15-28 juli skickas inga webbordrar pga semester!

Under perioden 15-28 juli skickar vi inga webbordrar, telefonen är avstängd och det kommer vara aningen längre svarstider på mejl och sociala medier. Då Telling Stories inte är en miljardkoncern utan i realiteten främst en tvåbarnsfamilj (med hund) som säljer inredning vi själva älskar så hoppas vi på er förståelse! Och bra väder! 😊 

PS. Alla ordrar lagda under helgen går iväg måndag.

Step into our world

Här är några av sommarens nyheter på Telling Stories!

Köksvagnar är något vi verkligen älskar på Telling Stories - här är en ny favorit!

Det här plåtskåpet sväljer inte bara mycket förvaring, det är ju bara såååå snyggt om vi får säga det själva!

Ren kärlek på fyra ben - underbart gammalt indiskt skåp!

En midsommar-tradition...

Precis som förra året erbjuder vi våra trogna kunder 20% rabatt idag på Midsommarafton (fram till midnatt).

Ange kod MIDSOMMAR i kassan för att erhålla rabatten.

OBS! Erbjudandet gäller inte på möbler.

Med det sagt önskar vi er alla en FANTASTISK MIDSOMMAR! ❤️

Industriella favoriter tillbaka

Här är några industriella favoriter som gör efterlängtad comeback på Telling Stories! Vi förstår varför de är så populära. Ge ditt hem karaktär och en industriell touch med våra unika möbler!

Rejlt tilltaget metallskåp med sex rymliga luckor.

Industriell vagn med tuffa hjul - din nya tv-bänk kanske?

Snygg och praktisk köksvagn med avtagbara lådor.

Telling Stories ❤️ Snickeriet

Från vintern 2019 kommer du hitta en bit av Telling Stories på fantastiska Snickeriet i Skebokvarn där vi kommer finnas med på ett hörn tillsammans med Jane & Bengt och Alla tiders Skebo-gänget! Det kommer bli fantastiskt! ❤️

Det känns tomt

Det gör oerhört ont att berätta att vår Wynja fått somna in.

Även om du inte var hos oss länge hann du bli en kär familjemedlem som var oerhört generös med din värme och tillgivenhet. Vi förstod att du hade ont, men först när omfattningen stod klar för oss förstod vi verkligen hur tapper du var. Som en flockledare måste vara.

Wynja, det kommer bli ensamt utan dig, men när vi inte kunde ge dig ett liv utan ständig värk och där dina bästa år skulle förstöras av otaliga operationer så vet vi att det här var det bästa.

Vi älskar dig! Det känns så väldigt tomt här hemma utan dig, Wynjis!

På resande fot

Under perioden 15-21 maj skickas inga ordrar då vi är på resande fot. Vi går inte heller att nå på telefon och har begränsad möjlighet att besvara e-post. 

Men misströsta ej!

Alla som handlar på www.tellingstories.se under den här perioden kommer få en unik gåva med sin order! 😊

 

Nya indiska ljuslyktor

Nu har vi fått in massor av mysiga ljuslyktor från Indien - perfekt till sommarens häng i trädgård och balkong! Mixa och blanda, mysiga ljuslyktor kan man aldrig ha för många av... Här hittar du vårt sortiment av ljuslyktor.

Fyrkantiga ljuslyktor i flera olika färger. Pris 65 kr.

Favorit i repris - tempellyktan finns i orange, purple och turkos. Pris 249 kr st.

Droppformad ljuslykta i flera olika färgkombinationer. Pris 175 kr.

Måndagspyssel...

Det kom några paket från Indien! ❤️

Efterlängtade favoriter tillbaka

 

Produkter

Handla så här​

Information