•   Unik indisk & industriell inredning på nätet
  •   Betala tryggt med kort, faktura eller Swish
  •   Frakt från 59 kr

Skön vinterdag i Mellösa

 

Vintermorgon i Mellösa ❤️

Barnens jul

Vi spenderade Julafton och Juldagen uppe i Stockholm, först hos "Ugglorna" i Solna och sedan hos morfar i Kallhäll, innan vi begav oss hem igen. Mycket trevligt, god mat och alldeles för mycket julklappar till barnen.

Men nästa år får det nog bli jul i Mellösa!

Här är några foton...

God Jul från Telling Stories

Telling Stories vill ta tillfället i akt och önska kunder och samarbetspartners en riktigt, riktight GOD JUL! Hoppas ni får tid till vila, omtänksamhet och eftertanke. ❤️

Ännu finns det tid...

P.S. Du vet väl att du ända fram till söndag kan hämta ut din order direkt på vårt lager i Mellösa? Handla som vanligt på tellingstories.se och välj "hämta på lager" i kassan så blir din order fraktfri.

En påminnelse...

Beställ senast onsdag 19/12 för leverans innan Julafton!

OBS! Gäller ej Gotland, norra Norrland och mindre orter utan dagliga leveranser till DHL Service Point.

Har du sett vår annons i vinter?

Den här annonsen har vi haft ute den här julen. Tyvärr är några produkter (tillfälligt) slut men vi tycker själva att annonsen visar vad vi står för och tycker om. Håller du med?

Sista beställningsdag

Sista beställningsdag för leverans innan julafton är onsdag 19/12 för att undvika besvikelse.

Bor man på Gotland, norra Norrland eller på lite mindre orter som inte har dagliga leveranser så gäller 17/12, detta för att vara på den säkra sidan.

För större möbler, som skickas på lastpall, gäller också måndag 17/12 som sista beställningsdag.

Telling Stories använder i huvudsak av DHL Servicepoint. Våra ordrar är spårningsbara.

.

Äntligen är jakullsfiltarna här!

Den som väntar på något gott, och allt det där, det stämmer verkligen in på ankomsten av dessa fantastiska jakulls-filtar från Tibet. De finns i hela 17 blandade färger/mönster och är en fantastisk present - åt dig själv eller nån annan du håller kär...

Första Advent i Mellösa

Idag är det Första Advent och julen har klivit innanför dörren hos familjen Kullberger i Mellösa!

Julpyntning och pepparkaksbak stod på agendan idag och visst har vi fått julstämning i huset trots regn och plusgrader utanför. Och med lite tur har vi snart ett pepparkakshus att visa upp...

Telling Stories i Eskilstuna-Kuriren

Idag måndag 19 november är Telling Stories med i Eskilstuna-Kuriren (åtminstone i upplagan som gäller för Flen och södra Sörmland blev det en helsida under temat "näringsliv").

Tack till tidningens trevliga reporter för en mysig pratstund. 

Både Fru och Herr Telling Stories tycker för övrigt att man aldrig är så osnygg som när man är med i tidningen! 😂

 

Chand Baori - en av Indiens okända pärlor

I delstaten Rajasthan i norra Indien, mellan städerna Agra och Jaipur, hittar man bland ensliga och dammiga grusvägar ett av världens mäktigaste byggnadsverk. Klicka på bilden och läs om Chand Baori.…

Hälsningar från Mellösa!

Idag har hela familjen arbetat i trädgården med att samla upp löv, rensa hängrännorna och organisera i garaget. Barnen tvekade inte att hugga i! En fantastiskt skön dag som rundades av med ett besök i bastun. ❤️

Hoppas också Du har en fin helg!

Rabattkoder

Ett par kunder har kontaktat oss om att deras rabattkod inte fungerat. Vi kan inte upptäcka något fel men har åter laddat in koderna i systemet och det fungerar när vi testar, och vi tror att eventuella problem som varit nu är lösta.

Viktigt när du anger en rabattkod är att du skriver den precis som det står; stora bokstäver och utan mellanrum.

Behind the scenes: Nytt matbord

Här är en liten "behind the scenes" från dagens fotografering av bland annat det nya matbordet. En hel del nyheter kommer upp i webbshoppen närmsta veckan, liksom detta bord.

Bilderna är tagna i vårt eget nya hem i Mellösa.

Happy Diwali!

Diwali är Indiens stora ljusfestival som firas av både hinduer, buddhister och sikher. Man tänder ljus, har fyrverkeri-shower, hälsar på släktingar och särskilt firar man den fyrarmade gudinnan Lakshmi som för indierna representerar rikedom och lycka. Många smyckar ut sina hem och ytterdörrar med välkomnande blommor, ljus och Oum-tecken.

Festligheterna pågår i fem dagar även om Diwali infaller just den 7 november i år . 

För att fira Diwali ger vi dig 20% rabatt på alla ljuslyktor i webbshoppen! Ange koden DIWALI i kassan så dras rabatten. 

Men du, vänta inte för länge, erbjudandet gäller till midnatt onsdag 7 november!

Produkter

Handla så här​

Information